Η Infomax Insurance Brokers παρουσιάζει το νέο mobile app: Rescue ID

Η Infomax Insurance Brokers, με την πολυετή εμπειρία της στον τομέα της ασφάλισης, πρωτοπορεί ξανά και παρουσιάζει την εφαρμογή Rescue ID εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες, που μπορεί να σώσει τη ζωή σας σε κρίσιμες στιγμές.

Το Rescue ID by Infomax είναι η νέα, καινοτόμος εφαρμογή που σας επιτρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά ιατρικά σας στοιχεία. Σε περίπτωση ατυχήματος, λιποθυμίας ή άλλης δύσκολης κατάστασης, τα στοιχεία αυτά μπορούν να γίνουν σωτήρια για τη ζωή σας. Η εφαρμογή επιτρέπει σε όσους σπεύσουν να σας βοηθήσουν να έχουν άμεση πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες μέσω του κινητού σας:

●      Κατάσταση υγείας: Διαβήτης, καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, υγιής κ.ά.

●      Ομάδα αίματος: Για άμεση μετάγγιση σε περίπτωση νοσηλείας.

●      Αλλεργίες: Σε φάρμακα, τροφές, έντομα κ.ά.

●      Φαρμακευτική αγωγή: Για άμεση χορήγηση των απαραίτητων φαρμάκων.

●      Ύψος και βάρος: Για ακριβείς ιατρικές εκτιμήσεις.

●      Κοντινά νοσοκομεία: Με διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας.


Κλείδωμα τηλεφώνου!

Μπορεί να αναρωτιέστε πώς μπορεί ένας άνθρωπος να δει τις πληροφορίες σας σε περίπτωση που δεν είστε θέση να μιλήσετε και δεν γνωρίζει τον κωδικό ξεκλειδώματος του τηλεφώνου σας για να λάβει τις πληροφορίες από το mobile app.

Η λύση έρχεται και πάλι από την εφαρμογή, αφού μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας qrcode με φωτογραφία της επιλογής σας και να το τοποθετήσετε ως φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου σας.

Με αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος που θα κληθεί να σας βοηθήσει μπορεί να σκανάρει το qrcode και να δει τις πληροφορίες σας, χωρίς να ξεκλειδώσει το κινητό σας.

 

Το Rescue ID μπορεί να σώσει τη ζωή σας:

●      Σε περίπτωση κινδύνου

●      Όταν ταξιδεύετε συχνά, ειδικά μόνοι για επαγγελματικούς λόγους

●      Αν είστε έφηβος/η ή φοιτητής/τρια και βγαίνετε να διασκεδάσετε

●      Αν είστε ηλικιωμένος/η και βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση

●      Αν έχετε άνοια

●      Αν παθαίνετε επιληπτικές κρίσεις

●      Αν έχετε οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα υγείας

●      Αν εργάζεστε σε εξωτερικές δυσμενείς συνθήκες (τεχνίτες, οικοδόμοι κ.ά)

●      Αν βρεθείτε θύμα ατυχήματος

●      Aν συμβεί οτιδήποτε απρόοπτο

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε ιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης υγείας για εσάς ή για κάποιο μέλος της οικογένειας ή φιλικό πρόσωπο και να συγκρίνετε τιμές ανάμεσα σε 400+ προγράμματα.


Κατεβάστε το Rescue ID ΔΩΡΕΑΝ σήμερα και εξασφαλίστε την ασφάλεια και την ηρεμία σας σε κάθε δύσκολη στιγμή.

 Για Androit πάτησε ΕΔΩ

Για IOS πάτησε ΕΔΩ


Η Infomax Insurance Brokers πάντα αναζητά νέους και καινοτόμους τρόπους για να στηρίξει και να προστατεύσει τους πολίτες. Με το Rescue ID, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη, παρέχοντας ένα εργαλείο που χωρίς συνδρομή – εντελώς δωρεάν προς όλους-  μπορεί να σώσει ζωές σε κρίσιμες στιγμές. Η εταιρεία μας δεν περιορίζεται απλώς στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών, αλλά συνεχώς αναζητά τρόπους να ενισχύσει την ασφάλεια και την ευημερία της κοινότητας. Με το Rescue ID, η Infomax καταφέρνει να συνδυάσει την τεχνολογία με την ανθρώπινη φροντίδα, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας (αλλά και όλοι οι πολίτες) έχουν την καλύτερη δυνατή προστασία, όποτε και όπου τη χρειάζονται.

 

Infomax Insurance Brokers

Πάντα δίπλα σας, σε κάθε βήμα της ζωής σας.