Η Infomax για ακόμη μία φορά έδωσε το παρόν σε μια… “πράσινη σκέψη” που έγινε δράση!!

Ο σύλλογος Πράσινες Σκέψεις, στον οποίο πρόεδρος είναι ο CEO της Infomax κ. Δημήτριος Αποστολίδης, διοργάνωσε περιπατητική εξόρμηση 5,5 χιλιομέτρων στη φύση.

Μία δράση κατά την οποία συμμετείχαν ενεργά και στελέχη της εταιρείας, καθώς βοήθησαν στην επικοινωνία της εκδήλωσης.


Περίπου 60 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, απόλαυσαν την διαδρομή και ανακάλυψαν τα κρυμμένα μυστικά της φύσης. Η διαδρομή είχε μοναδικά μονοπάτια και προσέφερε ανεπανάληπτη θέα, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την εμπειρία και έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με ένα μικρό πάρτυ, με hot dog, μουσική και συζητήσεις για μελλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες.



Ο κ. Δημήτριος Αποστολίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να συμμετέχουν και να υποστηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και τέτοιες δράσεις δείχνουν ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, ενωμένοι, για να μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τέτοιες μοναδικές ευκαιρίες εξόρμησης στη φύση».


Οι "Πράσινες Σκέψεις" προγραμματίζουν περισσότερες εκδηλώσεις για το προσεχές μέλλον, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή των μελών σε δράσεις που αφορούν το περιβάλλον.